Wesela

ORGANIZUJEMY WESELA DLA MAX 120 OSÓB, ALE MINIMUM  80 OSÓB ZE WZGLĘDU NA REZERWACJĘ CAŁEGO PENSJONATU  DLA GOŚCI WESELNYCH NA WYŁACZNOŚĆ.

Przykładowe  menu

Obiad :
 
  • rosół, krem z pieczarek z ptysiami
  • dwa mięsa: roladki  z kurczaka z serem i papryką czerwoną w sosie śmietanowo- paprykowym  oraz schab zawijany z np. boczkiem, pieczarkami, ziemniaki, kluseczki, dwie surówki do wyboru: marchew-seler lub marchew, kapusta pekińska lub surówka z marchewki i pora oraz z pekińskiej.
  • karczek lub płonący prosiak z sosem czosnkowym z ziemniakiem opiekanym z masłem czosnkowym oraz kapustą zasmażaną
  • szaszłyk drobiowy z ryżem z 2 sosami lub zupa gulaszowa  w chlebie
  • stół góralski (moskole, smalec, oscypki, korboce, bundz, śledzie, swojska kiełbasa, ogórki kiszone.
  • zimna płyta na stołach czyli sałatki, półmisek wędlin, galaretki drobiowe, ciasto np. sernik, tortoletka z galaretką, jabłecznik, owoce, napoje: fanta, cola, sprite, woda mineralna, soki.

Można zorganizować przejażdżkę powozem konnym połączoną z ogniskiem i kiełbaskami.

Nocleg kosztuje 80zł,
śniadanie 40zł,
obiad 40zł
Bryczka dla młodych 500/600zł
Udostępnienie dla gości jacuzzi 80zł/godzina za 5 osób, sauny 80zł, ewentualnie masaże do ustalenia.


INFORMACJE
Tel. 601 76 67 29